Diàlegs en línia: La Renfe des de dins, dijous 25 de març

Post 1 of 92
Diàlegs en línia: La Renfe des de dins, dijous 25 de març

En estat de pandèmia els esdeveniments socials i culturals han estat suspesos. Ja no ens és possible compartir i crear cultura socialment dins l’àmbit de Mataró i Catalunya com hem procurat fer des de la nostra fundació. L’única finestra que ens queda per connectar amb la cultura sociabilitzada és internet, i per això tornem a convocar-vos a una trobada en xarxa.

A partir d’aquest mes de març farem una trobada virtual mensual, en la que els nostre associats i membres de la junta Jordi Valero i Antoni Llorente ens transmetran en forma de diàleg les seves vivències dins el món ferroviari. Les seves trajectòries estan avalades per anys de treball a Renfe, i formen ja part de la història ferroviària de catalunya del segle XX.

La primera sessió estarà dedicada a relatar com les persones podien accedir a la professió de ferroviari en la postguerra i durant tot el franquisme, als anys 1940-70, un cop creat el monopoli estatal Renfe a partir de les expropiacions de línies privades. Un tema ple d’anècdotes que val la pena sentir de primera mà dels seus protagonistes.

Us esperem dijous 25 de març a les 18:30 en aquest enllaç: https://t.co/wou4O3TG88?amp=1

This article was written by admin-bi@da

Menu