Activitats 2015

Exposició itinerant «El ferrocarril Barcelona-Mataró, 1848», de febrer a novembre: al Centre Cívic Cabot i Barba des del 16 de febrer fins el 2 de març, al Centre Cívic Cerdanyola fins el 16 de març, al Centre Cívic Molins fins el 30 de març, al Centre Cívic Pla de’n Boet fins el 13 d’abril, al Centre Cívic Rocafonda fins el 27 d’abril, al Centre Cívic Gatassa fins l’11 de maig. A la Biblioteca Pompeu Fabra des de l’1 d’octubre fins el 17 d’octubre i a la Biblioteca Antoni Comas fins el 31 d’octubre, i al Casal Les Esmandies fins el 26 de novembre. També a la fira Papercat al Casinet d’Hostalfrancs (15 i 16 de maig).

Conferències de l’enginyer Xavier Nubiola «La Muntanya foradada. El primer túnel ferroviari d’Espanya, a Montgat», dins el cicle Aules Sènior d’Extensió Universitària de la Universitat Pompeu Fabra, al Foment Mataroní (11 de febrer); «Els romàntics del tren» a Ca l’Arenas (8 d’octubre); «El tren de Mataró i el progrés» al Casal Les Esmandies (12 de novembre); «Tracció, llum i força a Mataró» a Can Marfà (17 de desembre)

Conferència «Els 25 anys del Museu del Ferrocarril de Catalunya, espai de resguard de La Mataró«, per Pilar Garcia, directora del Museu del Ferrocarril de Catalunya de Vilanova i La Geltrú (23 d’octubre)

L’hora del conte «Els Gegants de Barcelona van de festa a Mataró» a la Biblioteca Pompeu Fabra i a la Biblioteca Antoni Comas (6 i 14 d’octubre)

XI Fira Ferroviària, a la plaça de Santa Anna de Mataró, 24 i 25 d’octubre

Participació en els grups de treball de la Jornada participativa del Llibre Blanc de la Cultura, organitzada per l’Ajuntament de Mataró (28 de febrer).

 

Menu