Josep Filbà, nou president del Cercle Històric Miquel Biada

Post 23 of 103
Josep Filbà, nou president del Cercle Històric Miquel Biada

Ahir 4 de juny, en celebració del Dia de l’Associacionisme Cultural, vam fer una Ruta pel patrimoni ferroviari de Mataró, guiada per Xavier Nubiola. Es el primer acte realitzat sota la presidència de Josep Filbà, elegit recentment en relleu de l’anterior president Ricard Bonamusa. L’activitat va ser un èxit, amb l’afluència d’una setantena de persones que van seguir amb interès les explicacions del guia.

En acabar, davant de l’ermita de Sant Simó, el Sr. Filbà va adreçar unes paraules als participants agraint la seva assistència. Va explicar els origens d’aquesta jove associació que va sorgir com a iniciativa de descendents de Miquel Biada ara fa quinze anys, i que es dedica a l’estudi i divulgació del patrimoni ferroviari, amb seu al carrer de Montserrat 7. Va elogiar la feina dels associats, que han recorregut i estudiat tota la línia ferroviària des de l’empalme fins a Barcelona. Va remarcar la importància del tren com a símbol i filó cultural de la ciutat.

Josep Filbà sempre s’ha mostrat compromès amb la vida de la ciutat i te una llarga i sòlida experiència associativa. Va ser membre fundador de la Unió de Botiguers de Mataró, i la va presidir durant 12 anys.

Els associats del Cercle Històric Miquel Biada agraïm al senyor Filbà la seva dedicació a l’associació com a vocal els darrers anys i ara com a President, i la confiança de diposita en nosaltres per continuar la tasca de difondre el patrimoni cultural ferroviari de la ciutat.

This article was written by admin-bi@da

Menu