Dia de l’associacionisme cultural

Post 24 of 103
Dia de l’associacionisme cultural


Cada 4 de juny celebrem el Dia de l’Associacionisme Cultural (DASC), instaurant així una jornada dedicada a posar en valor el pes i la força de l’associacionisme cultural català.

La data rememora el 4 de juny de 1864 quan va començar el quart Festival Euterpe, organitzat en format concurs per la Societat Coral Euterpe, sota la direcció general de Josep Anselm Clavé. El festival va durar tres dies i va representar el moment de màxima esplendor del moviment coral d’en Clavé. Per nosaltres és una data especial ja que enguany celebrem els 15 anys de l’associació.

Ho hem celebrat amb una jornada de portes obertes a la nostra seu del carrer Montserrat 7 dissabte 1 de juny de 16:00 a 18:00, on podreu visitar una mostra d’artesania referent al ferrocarril de Mataró, que estem catalogant amb el suport de la Fundació Ramon Muntaner.

També hem fet una Ruta pel patrimoni ferroviari de Mataró amb les explicacions de l’enginyer Xavier Nubiola de Castellarnau, el dia 4 de juny, començant a la plaça de Miquel Biada i acabant a Sant Simó. L’activitat ha creat gran interès i ha estat un èxit de participació.

, , ,

This article was written by admin-bi@da

Menu