El tren a Mataró: activitats en família, octubre

Post 29 of 103
El tren a Mataró: activitats en família, octubre

L’octubre de Mataró és un mes ferroviari. Moltes entitats culturals organitzen activitats en torn del tren, per celebrar l’arribada d’aquest medi de transport revolucionari ara fa 170 anys. Els infants, aquestes personetes entusiastes del tren, en són protagonistes, i per això hi ha nombroses activitats dedicades a un públic infantil i familiar, tant a les escoles com a altres entitats culturals. Aquí us en fem cinc cèntims

Fira ferroviària «MataróTren» al Tecnocampus, dissabte 27 i diumenge 28 d’octubre. La diversió comença a la plaça de Santa Anna on el cap d’estació us convidarà a pujar al tren que porta al recinte del Tecnocampus. Podreu participar en tallers, escoltar el contacontes, veure moltes maquetes en funcionament i pujar al tren que corre per la plaça.

Contacontes «Els gegants del Pi van de festa a Mataró», dissabte 27 a les 17:30 i diumenge 28 d’octubre a les 12.30 al Tecnocampus (Sala l’Arquera)

Exposició «Nen i Trens» a la biblioteca Antoni Comas, del 8 al 30 d’octubre. Podreu veure-hi joguines de trens i moltes imatges curioses que testimonien l’atracció dels nens pels trens.

Activitats a les biblioteques i museus i centres cívics

«Pugem al tren, xu-xu-à, xu-xu-à, diumenge 7 d’octubre a les 12 h al Museu de Mataró (Can Serra):

«Passatgers al tren!», dimecres 17 a les 18:00 a la biblioteca Antoni Comas

«Els gegants del Pi van de festa a Mataró», divendres 19 a les 17:30 al Centre Cívic Rocafonda

«Passatgers al tren!», dimecres 23 a les 18:00 a la biblioteca Pompeu Fabra

Room Escape familiar a Effugium «La locomotora Mataró», www.effugium.es

This article was written by admin-bi@da

Menu